dijous, 8 de maig del 2008

10 dies pel Cabrerès 2008 !!!

Eiiiiiiii, bikers !!!! Com anem ?? Com va l'entreno?? Com van les cames ?? Si, Siii, aquelles extremitats que ens penjen per sota el tronc, i que de tant en tant ens duen a dalt d'alguns cims, doncs be, ja s'acosta el Cabrerès i espero que hagueu fet els deures; Beure molta birra, jeure al sofà de casa o de casa els amics, amb el que les birres surten de gratis...

Fora conyes, porto dues setmanes i mitja sense fotre ni l'ou, estic per dir-li al del cotxe escombra que faci un lloc,i a canvi el convido a birres, però no sé d'on collons les treure si només donen taronjes i aiguetes!!!

Està molt be això de tenir un blog, per poder explicar les penes a qui s'ho llegeixi, perquè a manca de sortides "buenas son penas" !!!

En fi, que ja tinc ganes que vingui el Cabrerès, que puguem fer la puta cabra, i que ens tornem a retrobar després per tornar a fer sortides plegats, per tornar a fer panxeta amb els esmorzars kilomètrics, i poder "rajar" de les dones... Ei, ei, que us ho esteu llegint dones dels meus companys de montanya ?? Ja, ja, ja !!!

Apa, fins aviat !!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

jajaja!!! sisisisi, ho estem llegint!! però cap problema... tu saps què fem nosaltres mentre vosaltres rajeu??? si t'ho explico...