dilluns, 28 de gener del 2008

Mini Sortida SBD-Matadepera?



Ja hi tornem a ser!!! El Martini un altre cop, quines ganes de protagonisme. La bici del Martini ja no canvia de pinyons, ni de na !!!

Sortida de dos, el Xavi posant excuses de no se que del seu cunyaooo, i no pot venir, llàstima!!! avui que feia falta...

Sortim un pel més tard que de costum, el JB i el Martini es troben a les 9:00h del diumenge 27 de gener, havia de ser un sortida curta (2 horetes). Quina merda de sortida!!! quan portàvem 6 o 7 km. la bici del Martini fa "catacrac", però verídic, eh ?! "catacrac, catacric, catacrac !!! " El canvi DEORE a prendre pel cul !!!

Pregunta Martini: Un canvi Shimano DEORE es pot trencar ?
Resposta JB: Home, no hauria de trencar-se, però amb la merda de bici que tens... Al Trujillo venen una Giant de Fibra molt guapa...





Quan es trenca un canvi al mig del bosc, què collons fas ? Si, Si, desmuntem la roda del darrera i intentem treure la cadena, però, collons !!! ens falten eines, on és el Xavi quan se'l necessita ????
Total, acabem lligant la cadena i el que queda del canvi al pedal dret, baixem el "sillin" perquè el Martini toqui de peus a terra, al menys anant amb bici ho farà... I tornem cap a SBD.

En resum, sortida sense incidències remarcables... Ja, Ja , Ja !!!!
Per cert, és increible que puguin tancar els camins d'aquesta manera, a contrallum quasi no es veu la cadena... Com perquè algú es trenqui coll i barres...






2 comentaris:

Anònim ha dit...

collons!!!!!! ke passa amb el trasto del Marti "no tira ni pa tras" entrenant aixi tindrem que fer el cabreres infantil colegas.

salud i força
GM

Anònim ha dit...

Carai, carai, Martini... segur que el problema és la bici, el canvi de la bici... o potser és el ciclista, que és una mica topero???