dilluns, 4 de febrer del 2008

Sortida SBD- Tobogans Puig de la Creu (marcant...)


Sortida de dos (Martini i Xavi àlias "GM"), el JB on the rocks es queda on the bed... Que hi farem !!!

Comença la sortida a les 8:42h, bueno, havíem quedat a les 8:30h però el Martini arriba tard... Fem unes fotitos aquí, unes fotitos allà, ara posa el cul així... ara posa el paquete aixà...

Arribem a Castellar del Vallès i comença l'ascensió al Puig de la Creu, molta penya pujant, fins i tot ens vàrem trobar un tio corrent amb el seu gos, el qual marcava el ritme de tots... (el gos s'enten)

Arribem a dalt a les 9:45h !!! no està malament, tenint en compte que ens vàrem parar a fer fotos, fins i tot vàrem veure una txati amb un mallot fúcsia, cosa que ens va fer recordar un company... eeehhh? JB !!!

Baixem cagant llets !!! la terra està molt suelta, creuant les bicis i cremant les pastilles arribem a baix de tot !!

Esmorzem que te cagues !!! 2 lloms amb formatge, refresc i cafè amb llet, total = 10€(convidada del GM) que barato, no? crec que es deurien descomptar... Un cop vàrem acabar d'esmorzar i ens disposàvem a marxar comença l'espectacle, com si d'una barra americana es tractés, comencem a vestir-nos, com ? estàveu en pilotes ? no , no !!! però ens vàrem sentir com si ho estiguéssim. Unes dones que estaven esmorzant no paraven de mirar-nos amb cara de vici el "paquetorro", cada cop que les miràvem feien veure que no ens miraven les molt guarreeeees!!!





En fi tornem a SBD, tot fent cabrioles amb la bici, com podeu veure a l'imatge, si, ho heu vist be, és la cabra del GM fent un caballito. Per cert, una dada interessant, baixada de Castellar al riu a 61,7 km/h .



Per cert, la bici del Martini va funcionar a la perfecció, com un rellotge suissssss !!!

Si voleu veure el reportatge fotogràfic sencer, podeu consultar: http://picasaweb.google.es/martiguillen/Sortida03022008

Apa doncs, Salut boixos de la muntanya !!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

fantastic Martini una narrativa collonuda.
per cert et falta comenta la baixada infernal a 61,8 Km. (speed.)



GM.

Anònim ha dit...

Aaaaaaiiiiixxxx Martini!!! No sé si us podré mirar als ulls la pròxima vegada que us vegi!!!!