dimecres, 20 de maig del 2009

IMPERIO TARRACO





Ja soc aquí !!!!!!!!!!!! Degut a les immenses peticions del bikers per veure penjades algunes de les sortidetes de GM i Wally per les terres del imperi Tarragoní, em veig obligat a fer una petita selecció de algunes de les imatges de les que disposo. Les fotos son de la sortida del Diumenge al Castell d’Escornalbou. La sortida es durilla i trencacames, be, depenent el ritme de pedals que hi portis, però ja dic jo que anant amb el Wally la ruta es dura de collons. La travessa ens du per camins pedregosos, camins plans i estrets, rieres, pujades de pedres, petites trialeres i com no la gran pujada final al castell, que com veureu a la foto marca un desnivell del 15%. On es clar jo, al Wally ni l’ensumo Menys mal que desprès a la tornada es baixada. Ep i tot això sense esmorzar. Be no mes un plàtan total 45 Km. Apa fins aviat




2 comentaris:

Martini ha dit...

Ja era hora que penjessiu alguna sortideta collons, que sou cars de veure !!! Molt maco el llac ?! Xavi, no surts a les fotos, de veritat que hi eres ? Ja, ja, ja !!

Ens veiem aquest cap de setmana al Cabrerés !!!

Anònim ha dit...

Ep nois...q macusssssss!!!!!!

Ostres Martini, el Xavier i era...i tant, fins i tot va punxar la rodeta però com sabeu és un maquineta i sembla un mecànic de la F1(pim,pam,pum...punxada reparada i cap a caseta q fem tard,eh...GM!!!! Pregunteu-li per l'esmorzar en arribar al camping...tenim uns veins q valen un imperiiiii!!!!!

Vingue q ja queden dos dies pel Cabreressssssssssssssssssss...i sembla, Martini q no plourà...jejejejejeje!!!!!

Fins dissabte companys.
Siauuuuu
El Wally.