dilluns, 8 de juny del 2009

Sortida bateig Stumpjumper !!!


Si nois, ho heu sentit be, per fi en Martini té una doble... Specialized Stumpjumper FSR Comp !!!!


Aquesta és la sortida del bateig de la bici nova del Martini. A les 8:00 del matí que ja fa caloreta. Collons !!!! Que neta que portava la bici, i que poc que ha durat. Al cap de 200 metres de sortir de Sabadell pel Ripoll, un fang de collons !!!


Per cert, els integrants de la sortida d'avui eren en Martini i en GM (alias, el "paciente Fischer")... Quina paciència que té el "chaval", el Martini només feia que dir...Que si Stumpjumper per aquí...Que si Stumpjumper per allà... Que passat que és el Martini !!!


Pedalajant xino-xano, arribem al camí del Puig de la Creu. Ens passen un parell de grupets amb una aparent pressa... Ja, ja, ja... Ja sabeu perquè ric, no? ni un minut...


La qüestió del dia és... 1 kg més que la Giant XTC1!!! De pujada es nota que te cagues, no puja tant lleugeret com amb la Giant.


Pero com frena "la condenaaaa "... 203 davant i 185 darrera, i quina comoditat, si sembla "Verano Azul" !!!


Arribem a Sant Llorenç de Savall, "dos de formatge, 2 cokes i dos tallats, please !!!


Tornem a casa pel camí que va direcció Gallifa, per després trencar cap a Sebastià de Fontmajor!!! Collons amb la Stumpjumper vaig lastrat !!!


Acabem amb un caminet nou després de Togores, que estret que és el refotut caminet!!!


Per cert JB, al Escapa hi ha una Specialized Stumpjumper FSR Comp talla L del 2008 de 2ª ma quasi nova, només quatre sortidetes per 1.500€ !!! En color Blau-Vermell... ???


Apa, salut i pedals !!!