dimecres, 13 de gener del 2010

GRANERA MON AMOUR!!!!






Sabadell-Granera quin fred que fotia.
Sortida que recordaré amb molta il·lusió.
Per primera vegada des de fa moltes sortides (hi ha que reconeix-ho) al JB l’hi ha passat factura tan d’entrenament. Quin plaer rodar i rodar sempre per davant de la stampy del JB.





Sortideta de 60 Km. Aprox, una rasca que et cagues -3 / -4º C tot gelat i quant dic tot es tot.
El GM va estrenar el seu no ciclocomputador, i per fi sabem quin percentatge te la maleïda pujada al puig de la creu (14 % en el seu punt mes alt) de mitja un 11%.
Seguim direcció a sant Llorenç, això si, amb molt de compte per que degut al la gelada que hi ha, no val la pena fotre’s de lloros ara que tenim un repte de grans dimensions de aquí a res (pedals de foc).
Un bon esmorzar 4 botifarres dues cokes, una de vi i una gasosa, eco una mica mes si ens descuidem, acabem fen una partideta de domino amb la colla gran.
Desprès de dubtar una estona i de pagar lo menjat, tirem direcció a Granera. La mare que en va parir, puja, puja, puja no es parava de pujar i a mes a mes per fer-ho mes bonic, fang, plaques de gel, neu, divertidíssim!!!!.





Això si la gloria (deixant al Martini a part) per al GM ahhhhhhhhhh!!!!!!!! No pot ser el JB i el UMK eren darrere. Ja tocava collons ja estava cansat de arrossegar-me pels camins, per fi una setmana de gloria.
Però que quedi clar, segueixo tocant de peus a terra i se que el JB me la farà pagar cara, ho se segur.

Res mes destacable. Fotos de las bikes a la neu, petit reportatge de JB (2 fotos) i un “tap” per el UMK. (sense comentaris).





Dons companys de pedals. Res mes
A entrenar fort
Força pedals.



Ei, nois !!! Us adjunto més fotos del Martini:






























2 comentaris:

Unknown ha dit...

Si tot el teu objectiu es derrotar al JB, doncs m'en alegro que hagis triomfat. Et recordo que estava refredat de mala manera, però res, tú segueix, que ja t'atraparé ja !!!

GM ha dit...

tranquil JB aixo no mes durara una setmana. diumenge tinc clar que tornare on era. peró ara que puc!!!!!