dilluns, 2 de març del 2009

Prova de foc

Prova de foc pel JB...............
Dissabte decidim fer una sortideta una mica mes “hard” del normal
Sabadell - Sant Llorenç

Diumenge 08:30 punt de reunió habitual personal JB, Wally i GM.
Com diria aquell “la primera en la frente” el mateix diumenge ens assabentem
Que el nostre estimat JB, tres dies abans havia estat fent la cabra amb la motoreta de enduro..........................................i es clar avui diumenge te mal de costelletes.........te collons la cosa.

Però be desprès d’aquesta puntualització.................................comencem cami direccio puig de la creu.

Ritme considerable, malgrat el pupas del JB el tio aguanta com un heavi-biker 100%, gaudint del paisatge i del put...... riu....!!!!!!!!! ¡¡ caguen tot !! i com no, al graciós del Wally se l’hi acudeix la brillant idea de passar el riu pedal a fons i xoooooooffffffff el GM mullat com un pollastret. (cal dir que la ruta la fem pel canto del riu es clar).
Tot be fins que arriba el primer desnivell aquí el JB si que si nota que les cames fan figa
Això si, en aquets moments de gloria (que per cert, queden pocs) hachazo del GM i amunt, ja,ja en Wally, (que ja es dir) no pot seguir-lo........no mes s’escolta un soroll de cadena trencada i un “ pu........ bici dels collons” ..........................Wally ,Wally canviat la bici ¡¡¡¡¡¡collons!!!!!!.

Una vegada a castellar tibem direccio puig de la creu i ens adonem que comença a ploure “la cosa no pinta be” ...............”cagada” cambi de plans, es decideix pujar al puig i baixada pels tobogans. Eco dit i fet.

Be arribats a delt del puig de la creu sense res a destacar.... be!!!!!! Simplement que el JB va tardar una miqueta mes del normal es clar. Doncs...........................................................................................................................................bueno esta be ...................i que el GM va arribar despres del Wally (20”), ..........si es que el puig i jo no ens portem be!!!!!!!!!!!!
Enfilem cap els tobogans, baixada que el Wally no havia tastat mai “ te vas a cagar lalo” .
Si, si companys sembla que això de baixar al JB encara l’hi agrada. Sorprès per la reacció, el GM es posa a roda del fera, un parell de saltets en tots dos junts, però.................................menys mal que el xip costelles entra en acció, el JB agafa consciencia i baixa velocitat.
Descens sense res a destacar ..................ahhh si, crec que al la bici del Wally no se que te a la forquilla que si va, que si no va, que la tinc que canviar........ jo que se, be!! ja dira alguna cosa. El que deia baixada esmorzar i cap a casa rebentadets.......algú mes que d’altres.

Malgrat tot del JB no te’n fiïs que va a mes.............

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si,si...el meu resum de la sortideta ha sigut:forquilla clavada pastorets i pasta gansa per invertir a la btt dels meus amors(sort que domany és el meu cumple i serà el meu regalet).

De totes,totes... amb la tropa amb la que surto(GM,JB i MARTINI)...i les cabrioles i rutes que fem que puc esperar...jejejejejje!!!!
Com veieu tinc sort,eh companys pq només és una forquilleta de res...i pels llocs que em porteu!!!!!! Tot i que tuto solucionato amb el GM(macgiver)...ets un crack(pujant amb la btt també...jejjejeje)... el tio ja ha mogut fils per tenir una forquilla en condicions pel tete; te sales lalooooo però no tindré pietat en les pujadetes que vinguin(que consti en acta).Si guanyo uns gramets de menys,eh!!!!A temblarrrrr................

Vinga, espero poguer sortir el diumenge i estrenar la nova forquilla(sense fer el cabra que m'ha de durar...eh nois).

JB,això també va per tú que amb el que vas explicar que volies pujar l'altre dia...deixem'ho estar no??? Mica en mica s'omple la pica i a la teva li queda poquet,eh!!!...ànims màquina però la propera fes bondat(ja saps pq?).


Bona setmana i ens veiem...per cert, jo convido el diumenge a l'esmorzar,eh!!!!

Martini ha dit...

Ei, ei, que no, que no, que no se la compri que ja no li veurem ni el cul a les pujades...!!!

Per cert, no vàreu fer fotitos oi? que passa, que ja no pareu ni a fer fotos??? Us fa falta algú que torni a fer de lastre, ja vindré doncs, i així a veure si parem a fer els reportatges fotogràfics de costum... Aquelles piràmides humanes...je, je, je !!!

GM ha dit...

no,no, si lastre ja portem demoment el JB s'ofereix sense problemes jejejejejejejejejejejejejejejeje

Anònim ha dit...

Ei nois...habemus forquilla new!!!!
Avuí visita a kal mecànic(l'amiguete del GM...ha fet bé la seva feina i m'ha liat la troca...)
Així que de retruc farem algun arreglillo més com ;un canvi de pinyonada(estava més limada que la del prota de prison break ese) i una neteja+engrase(bona falta li feia i mes veient la cara que ha fet el mecànic com dient;on col...t'has ficat,nano!!!)...jejjejejje...ara enteneu els sorolls del diumenge(GM/JB) quan canviava de marxes per intentar seguir a la bomba GM i la btt deia que siau...eh!!! Tot i que haig de reconèixer que tampoc podia seguir-lo...que jo soc més diesel i haig d'atacar rotllo indurain(de lluny i amb cadència)...jejejejeje

Apa,parlem de cara al fi de setmana i ja veureu el restyling de la maquineta del menda(Wally).
Força Pedals.