dissabte, 7 de març del 2009

Un dissabte distret...

Quedem a les 10:00 hores on sempre!!! El JB, el Martini i el UMK... No, noooooo, el UMK encara no hi era... el tio ens ve corrent, i com corre... mig cordant-se la jaqueta... Eiiii tios! ara vinc!...???

Cap a quarts d'onze enfilem cap a Matadepera, el JB està uma mica cardat, per una hostia amb moto, cosa estranya. Però "a la chita callando" pedala que pedalaràs, i a Matadepera arribaràass!!!

Un cop a Matadepera tirem cap a l'Hospital de Terrassa i Torrebonica




i com que ens aborriem comencem a canviar-nos las bicis... Comença el Martini: "Que si la meva és molt gran, que si la teva és més petita... Va prova-la!!! Un que la prova, l'altre content pel canvi, encara que sigui per uns metres...! Després que si vol provar la del UMK, quina passada de bici!!!

Be!!! al final arribem a Sant Quirze del Vallès, i enfilem un caminet, més o menys per on viu el Wally, i arribem fins a una pujada que si no tens una moto o vens envalat d'un km, has de posar el peu a terra. Un cop a dalt del cami, ens preguntem: " I què fem ara?" pueeeee, seguir cap a dalt, i després baixar per unes trialeres que te cagues!!!




Osti, ei! que jo tinc gana... Eren les 12:00! Doncs a fer el Bermutillo... Unes cokes, unes olivetes, uns bocabits... I cap a casa!!!

Apa, fins la propera!!